Veelgestelde vragen

Waarmee mogen wij je helpen? Vind direct het antwoord! 

Heb je een vraag over Lof? Natuurlijk helpen we je graag zo goed mogelijk. Lees hieronder de veelgestelde vragen. Bekijk de categorieƫn en vind snel het antwoord op jouw vraag. Staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op via het contactformulier

Het lukt me niet om in te loggen, wat kan ik doen?

Controleer het volgende:

•    Loginnaam en wachtwoord
Heb je het juist ingetypt? Controleer je inloggegevens, die te vinden zijn op de voucher. Je inlogcode bestaat uit 4 cijfers. Klopt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kopieer je de inloggegevens vanuit je voucher? Let er dan op of er geen spatie wordt mee gekopieerd achter je gebruikersnaam of wachtwoord.

•    Geldigheid van je voucher
Controleer de geldigheid van je inloggegevens. Je vindt de uiterste geldigheidsdatum op je voucherkaart of in de uitnodigingsmail.

•    Browserversie
Heb je de nieuwste versie van je browser al gedownload? Lof ondersteunt de volgende versies:

-    Internet Explorer (8.0 of hoger)
-    Firefox 14.0 (of hoger)
-    Google Chrome 21 (of hoger)
-    Safari 5.0 (of hoger)

Lof is het beste te bekijken in Google Chrome.

•    Firewall
Wellicht heb je een firewall aanstaan die cookies blokkeert. Lof werkt alleen als je de cookies accepteert. Dit kun je checken en aanpassen in je browserinstellingen.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt. Wat nu?

Neem via het contactformulier contact op met onze Lofmakers. Dan verifiƫren wij jouw gegevens bij je werkgever. Hiervoor vragen wij je naar je naam, adresgegevens en de naam van je werkgever.

Zodra we je gegevens geverifieerd hebben, ontvang je van ons een nieuwe inlogcode en nieuw wachtwoord via de e-mail. Het kan voorkomen dat de e-mail in je spambox komt te staan, check daarom je spambox.